Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Депутати районної ради затвердили вартість харчування дітей у садках та школах Калущини

Переглядів: 765

Депутатський корпус Калуської районної ради розглянув на черговій сесії питання щодо встановлення вартості харчування дітей та розміру батьківської плати в дошкільних навчальних закладах та дошкільних групах навчально-виховних комплексів, а також у закладах загальної середньої освіти району.

З 1 січня 2020 року вартість харчування дітей у групах раннього віку (від 1 до 3 років) за одне відвідування становитиме 30 гривень, з яких 17 гривень платитимуть батьки, а 13 гривень фінансуватиме бюджет.

Вартість харчування в дошкільних групах для дітей віком від 3 до 6 років буде 35 гривень, 22 з яких платитимуть батьки, а 13 гривень – бюджет.

Щодо харчування школярів у закладах загальної середньої освіти, то з 1 січня наступного року для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківської опіки, вартість за одне відвідування в день становитиме 25 гривень, а для дітей-інвалідів, дітей з малозабезпечених родин, дітей учасників АТО й інших пільгових категорій – 20 гривень в день.

Витрати на харчування цих категорій учнів оплачуватиме відділ освіти Калуської РДА.

За словами начальника відділу освіти, молоді і спорту РДА Любові Луцан, у районі є 314 учнів та 28 дошкільників пільгових категорій.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калущина харчування школи садки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: