Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Слова вітань і сертифікати. Калуська школа №6 відзначила 50-річний ювілей (ФОТО)

Переглядів: 2212

16 листопада під гаслом «Наша школа – наша історія. Школа №6 від А до Я» відбулося урочисте святкування 50-ти річного ювілею Калуської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6.

Заклад, який був заснований у 1968 році, на даний час відомий не тільки в області, але й далеко за її межами, повідомляє прес-служба Калуської міськради.

Гасло – школа для дитини, а не дитина для школи. Місія школи – якісна освіта на рівні Державних стандартів, орієнтація процесу виховання та навчання  на особистість учня.

З теплими словами вітань та  цінними подарунками звернулися до присутніх директор Департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА Віктор Кімакович та проректор Івано-Франківського ОІППІ Ольга Барабаш.

Заступник міського голови Любов Максимович  щиро привітала педагогів та гостей цього урочистого дійства від свого імені та імені міського голови і подарувала колективу школи сертифікат на 20 000 гривень. Ще один сертифікат на 12 000 гривень подарувала закладу начальник управління освіти Ірина Люклян, щиро побажавши всім успіхів, натхнення та подальших високих злетів на шляху подолання педагогічних вершин

Схожі матеріали за тегами: Калуш школа №6 ювілей

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: