Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші через поширення коронавірусу перевірятимуть санітарний стан громадського транспорту

Переглядів: 970

Перевірки на предмет прибирання та дезінфекції здійснюватимуть щодня і в разі невиконання приписів звертатимуться до поліції.

13 березня на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Калуської міської ради щодо виконання попереджувальних заходів задля недопущенні поширення коронавірусної інфекції йшлося і про дотримання санітарного стану у громадському транспорті.

Як повідомив начальник управління економічного розвитку міста Калуської міськради Юрій Соколовський, всі перевізники отримали відповідні рекомендації щодо утримання транспортних засобів, які задіяні для перевезень пасажирів, зокрема щодо проведення дезінфекції транспорту двічі на добу.

Управління також створило робочу групу для перевірки санітарного стану транспортних засобів. Обстеження, які провели 13 березня, показали, що наразі поточну дезінфекцію в автобусах здійснює лише ВАТ «Калуське АТП», також закупив дезсередники ПАТ «Калушавтотранс».

На це міський голова Ігор Матвійчук зауважив, що оскільки на державному рівні у нас оголошена надзвичайна ситуація природного характеру, то виконання рішень комісій з надзвичайних ситуацій є обов’язковим і за їх ігнорування передбачена навіть кримінальна відповідальність. Тож перевірки санітарного стану транспорту проводитимуть щодня.

«Будемо проводити щоденний моніторинг, а результати направлятимемо до правоохоронних органів, - зазначив міський голова. -  Жарти закінчилися».

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: