Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

До приміщення Калуського ЦНАПу облаштують пандус, а про встановлення тактильних табличок для незрячих ще думають

Переглядів: 975

5 червня під головуванням  першого заступника міського голови Галини Романко відбулося чергове засідання комітету забезпечення доступності для осіб з інвалідністю та інших мало мобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.

Представники  виконавчих органів міської ради, громадських організацій, що представляють інтереси осіб з інвалідністю опорно-рухового апарату, слуху та зору, які входять до комітету, під час засідання розглянули стан виконання протокольних доручень; проінформували про створення бази даних щодо доступності об’єктів, що перебувають у власності чи оренді органів місцевого самоврядування та необхідності подальшого її якісного наповнення.

Водночас розглянули пропозиції щодо встановлення генеруючих звукових сигналів при вході до об’єктів соціальної інфраструктури та облаштування входів до будівель виконкому і структурних підрозділів міської ради тактильними табличками з інформацією, надрукованою шрифтом Брайля.

За результатами обговорення начальнику Центру надання адміністративних послуг Надії Марій доручили влаштувати пандус до приміщення ЦНАПу для забезпечення доступності людей з інвалідністю.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш пандус тактильні таблички

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: