Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Фламінго» повернулося з перемогами зі Львова, а «Веселі гуцулята» - з Чернівців (ФОТО

Переглядів: 1072

Вихованці двох танцювальних колективів Центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді управління освіти Калуської міськради повернулися з новими перемогами з міжнародного і всеукраїнського конкурсів.

Зразковий театр танцю «Фламінго» (керівник Наталія Маланчук)  4 травня брав участь у Міжнародному конкурсі мистецтв «Самоцвіти», який проходив у Львові. Вихованці «Фламінго» продемонстрували високий рівень хореографії і здобули два перші місця.

«Суми, Харків, Дніпро, Київ, Львів, Івано-Франківськ, Чугуїв, Скадовськ, Овідіополь, Северодонецьк, Нова Каховка... і  це далеко не всі перелічені міста, звідки прибули на конкурс. Всього 260 номерів і «Фламінго» в десятці кращих. Яскраві номери, прекрасні костюми і відкриті посмішки супроводжували конкурс з самого початку і до кінця!» - повідомляє Центр художньої творчості дітей, юнацтва та молоді.

Також цього дня фортуна посміхнулася вихованцям зразкового ансамблю народного танцю «Веселі гуцулята» (керівник Людмила Коваль), які здобули чотири перші місця у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Dance Revolution» в Чернівцях.

Дитячі очі світилися радістю, на личках учасників були щирі усмішки, а серця дорослих наповнювалися гордістю за таких талановитих дітей, за світле майбутнє нашої України.

«Для танцюристів хореографія - це стиль життя, захоплення, хобі. Юні учасники не уявляють свого життя без танцю, демонструючи вміння і талант гарно та ритмічно рухатись. Вони захоплені тим, чим займаються, насолоджуються кожною нотою мелодії, уважно і старанно виконують кожен рух. Пишаємося талантами хореографічних колективів Центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді», - йдеться на сторінці Центру.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: