Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Калущині вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні (ФОТО)

Переглядів: 875

21 листопада, в День Гідності та Свободи, у селі Голинь біля барельєфу Героїв Небесної Сотні відбулося віче пам’яті за загиблими Героями.

Священнослужителі відправили панахиду. Заступник голови РДА Любомир Білоус, заступник голови районної ради Михайло Матковський, секретар сільської ради Оксана Лилак поставили вінки та квіти, повідомляє пресслужба Калуської РДА.

Заступник голови РДА Любомир Білоус наголосив, що Герої Небесної Сотні поклали на вівтар нашої Свободи і Гідності найдорожче – власні життя! Саме шість років тому найактивніші представники українського народу відстоювали право всіх нас жити у вільній Україні. Люди різного віку, професій, віросповідань, з різних куточків України, в тому числі мешканці нашого району, боролися з режимом Януковича, йшли під кулі снайперів, прикриваючись лише дерев’яними щитами, не за свої особисті інтереси, а за краще майбутнє для своїх дітей, сімей, своєї держави. Вони – Герої. Ми всі в боргу перед цими людьми – і тими, хто вцілів, і тими, хто утворив Небесну Сотню та спостерігає за нами з небес…

Схожі матеріали за тегами: Голинь герої Небесна сотня вшанування

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: