Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші відзначили 60-річчя Калуської нафтогазорозвідувальної експедиції глибокого буріння

Переглядів: 1479

 У Калуші відзначили 60-річчя з часу створення Калуської  нафтогазорозвідувальної експедиції глибокого буріння.

З нагоди відзначення цієї дати перший заступник міського голови Галина Романко привітала за багаторічну сумлінну працю, вміле і компетентне керівництво Кузьмича Богдана Васильовича. Його нагородили грамотою міського голови за та срібним значком «Калуш», повідомляє прес-служба Калуської міської ради.

Калуська  нафтогазорозвідувальна експедиція глибокого буріння була створена у 1958 р. з метою виконання комплексу геологорозвідувальних робіт для розвитку матеріально-сировинної бази регіону та України на основі державних замовлень, а також договірних робіт замовників. Калуська НГРЕ була сформована на основі баз Рожнятівської та Гринівської дільниці Стрийської контори буріння.

Основними напрямками діяльності експедиції є :

- аналіз стану охорони надр, використання геолого-економічних досліджень, пов’язаних з оцінкою відкритих родовищ і комплексного використання надр;

- будівництво експлуатаційних свердловин;    

- виробництво будівельних та інших матеріалів, товарів народного вжитку.

Західний регіон, в якому ведуться пошуково-розвідувальні роботи, є одним з найстаріших нафтовидобувних регіонів Європи. За даними Українського науково-дослідного геологорозвідувального інституту, ресурси нафти і газу Західного регіону (Івано-Франківська, Львівська, Закарпатська та Чернівецька області) досягають 1755 млн тонн умовного палива.

Фото Михайло Слободяник

Схожі матеріали за тегами: Калуш НГРЕ

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: