Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У вихованців Центру художньої творчості - Гран-прі і призові місця на двох фестивалях-конкурсах

Переглядів: 1660

Плідним виявився недільний день, 24 березня, для керівників та вихованців Центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді управління освіти Калуської міськради, які взяли участь у І Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Весняний первоцвіт Карпат», який проходив у м. Яремче.

На фестивалі виступили учасники зразкового ансамблю народного танцю «Веселі гуцулята» (керівник Людмила Коваль), гуртка театрального мистецтва «Браво» (керівник Любов Джуган), вокально-естрадної студії «Орфей» та вокального ансамблю «Веселі нотки» (керівник Наталія Мещерякова).

Як повідомила директор ЦХТДЮМ Любов Джуган, «Веселі гуцулята» в номінації «Хореографічне мистецтво» отримали два Гран-прі та два перші місця у молодшій і середній  вікових категоріях.

У номінації «Вокальне мистецтво» Гран-прі вибороли вихованці вокального ансамблю «Веселі нотки» та перше, друге і третє місця – вихованці «Орфею».

Вдало виступили і вихованці гуртка театрального мистецтва «Браво». У номінації «Оригінальне мистецтво. Художнє читання» вони вибороли Гран-прі, п’ять перших місць та два другі місця у трьох вікових категоріях у групових і сольних номерах. Гран-Прі отримала Христина Кісилевич.

Цього ж дня в Івано-Франківську вихованці  зразкового театру танцю «Фламінго» (керівник Наталія Маланчук) зайняли п’ять перших місць у всіх представлених вікових категоріях на VII Міжнародному конкурсі-фестивалі хореографічного мистецтва «STANISLAVIV DANCE FESTIVAL».

Також приємну звістку отримала вихованка гуртка театрального мистецтва «Браво» шестирічна Софійка Гаразд, яка стала володаркою першого місця у ІІІ Міському конкурсі читців поезії Ліни Костенко, який проходив в Івано-Франківську 20 березня.

Кубки, медалі, дипломи для вихованців та почесні грамоти для керівників стали заслуженою винагородою за щоденну клопітку працю.

Схожі матеріали за тегами: Калуш ЦХТДЮМ фестивалі призові місця

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: