Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Які дороги і тротуари ремонтуватимуть цього року у Калуші

Переглядів: 1974

Цього року у бюджеті Калуша на утримання та розвиток автомобільних доріг і дорожньої інфраструктури передбачили понад 9 млн гривень.

Зокрема, найдорожче обійдеться капітальний ремонт дорожнього покриття на вулиці Біласа і Данилишина - 1 млн гривень.

Від 400 до 550 тисяч гривень закладено також на капремонти вулиць Костельної, Фінської, Шахтарської, Окружної-Литвина, частини вулиць Виговського (від вул. Скрипника до вул. Копальняна), Промислової (від кільця до управління ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ») та пл. Героїв (від перехрестя вул. Ковжуна – вул. Дзвонарська до вул. Костельна).

Також ремонтуватимуть в цьому році тротуари, заїзні кишені та світлофор на перехресті вул. Ковжуна – вул. Дзонарська – пл. Героїв.

Міжквартальні проїзди та тротуари відремонтують на вул. В. Стуса. Капітальний ремонт тротуарів передбачений на вул. Б. Хмельницького поблизу будинків №№20 і 24, на вул. Грушевського (від Грушевського,38, до Винниченка (парна сторона), Каракая (від Пекарської до Каракая,10), Підвальній-Дзвонарській та від «Юності» до вул. Коновальця,3.

Ще 1,35 млн гривень планують спрямувати на реалізацію інших заходів щодо соціально-економічного розвитку територій: ремонт скверу (вул. Б. Хмельницького, 8), ремонт внутрішньоквартальних проїздів на вул. Підвальній та ремонт тротуарів на вул. Гірника.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш дороги тротуари ремонт

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: