Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

2020 рік на Франківщині оголосили роком ремонту доріг і мостів

Переглядів: 976

Наступний рік стане для Прикарпаття роком розбудови доріг та мостів. На цьому під час огляду дорожньої інфраструктури у Долинському районі наголосив голова облдержадміністрації Денис Шмигаль.

Керівник області зазначив, що обласна влада звертатиметься до депутатів усіх рівнів: від Верховної Ради до районних, міських, сільських рад та рад об’єднаних територіальних громад з пропозиціями забезпечити спрямування максимальних розмірів фінансового ресурсу на будівництво та ремонт автошляхів Прикарпаття.

Про це йдеться на сайті Івано-Франківської ОДА.

Варто зазначити, що наразі на ділянці автомобільної дороги Р-21 Долина – Хуст триває ямковий ремонт. Даний автошлях є одним із п’яти державних та пріоритетних напрямків в області, три з яких вже відремонтовані, на двох проводиться ямковий ремонт за рахунок коштів Державного бюджету.

Автомобільна дорога протяжністю 45 км проходить територією Долинського району до межі із Закарпатською областю. Її відновлення дасть змогу розвантажити трасу Київ – Чоп та збалансувати транспортні потоки.

Разом з тим, зазначений автошлях є одним із найкоротших у напрямку до Угорщини.

Також у рамках поїздки Денис Шмигаль побував у селі Княжолука, де заплановані роботи із розчищення русла річки Свіча та берегоукріплення дамби.

 

Схожі матеріали за тегами: дорога міст ремонт

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: