Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

9 липня відкриється «Хаб 93»

Переглядів: 324

Як уже повідомлялося, впродовж 10 днів, з 30 травня по 7 червня, громадські організації «Будуємо Україну Разом» та «Вільні калуські люди» проводили облаштування молодіжного центру «Хаб 93», місія якого – робота з молоддю, в тому числі й з тими, хто вимушено покинули свої домівки через війну. Наразі триває завершальний тиждень ремонту перед офіційним відкриттям.

«Після завершення БУР табору у нас був невеликий відпочинок. Проте, останні три тижні місцеві волонтери щодня (навіть у неділю) приходили на «Хаб 93» продовжувати ремонтні роботи. А з понеділка, 4 липня, розпочався завершальний тиждень ремонту перед офіційними входинами! Ууу, так-так, буквально через декілька днів відбудеться та подія, на яку чекали всі, кому цікавий культурний двіж у нашому місті», – йдеться на Facebook-сторінці Хаб 93 Калуш.

Офіційне відкриття «Хабу 93» та офісу Спільноти психологів Калуша відбудеться 9 липня о 16:00.

«Завітайте до нас у гості, щоб побачити велике перевтілення, яке триває вже 3,5 місяці. Не багато і не мало, а результат точно здивує!

Хочемо вкотре нагадати, що ми все ще маємо постійну і нагальну потребу у волонтерах. Тому всіх-всіх калушан запрошуємо долучитися у будні з 11:00 за адресою вул. Грушевського, 93. З собою мати змінний одяг, а харчування та інвентар для роботи ми забезпечимо. Залишились фінішні роботи, що полягають у підготовці до входин: прибирання приміщення, розставляння меблів, а також декору, вазонів і т.д.

Важливий момент: якщо у вас дома є зайві речі для декору – вони точно стануть нам у пригоді. Що можна нам принести? Вазони, гірлянди, свічки, аромапалички, подушки, м’які частини для меблів або наповнювачі по типу поролону, різні штуки, що цікаво доповнять інтер’єр», – ідеться у дописі.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш «Хаб 93» відкриття

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: