Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Більшість кіосків та інших тимчасових споруд у Калуші розміщені з порушеннями

Переглядів: 1020

Спеціальна комісія перевіряла кіоски та інші МАФи, які встановленні у Калуші, повідомляє сайт Калуської міської ради.

Комісія виявила, що 10 тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності встановлені самовільно без жодних дозвільних документів та не відповідають Комплексній схемі розташування тимчасових споруд на території міста Калуша.

Ще 42 тимчасові споруди встановлені згідно з Комплексною схемою розташування тимчасових споруд на території міста Калуша, однак з порушеннями Порядку розміщення  тимчасових споруд на території міста Калуша, затвердженого рішенням Калуської міської ради  від 29.03.2012 року №1069.

І лише 47 тимчасових споруд встановлені з дотриманням вимог чинного законодавства та Порядку розміщення тимчасових споруд на території міста Калуша.

За результатами інвентаризації, інспектори з благоустрою притягуватимуть до відповідальності осіб, які встановили тимчасові споруди самовільно.

Нагадаємо, що 17 травня Калуська міська рада провела розширену нараду за участю депутатів міської ради, керівників відділів виконавчого комітету та підприємців. Тоді підприємців вчергове повідомили про необхідність виготовлення паспортів прив’язки та оформлення договорів оренди окремих конструктивних елементів благоустрою до 1 вересня 2017 року. За цей період звернулись та оформили паспорти прив’язки тимчасової споруди лише 8 підприємців.

Фото: Фото: OLX.ua

 

Схожі матеріали за тегами: кіоски підприємці штрафи

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: