Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Близько 80 калушан отримали право на субсидію в порядку винятку

Переглядів: 968

12 лютого в управлінні соціального захисту населення Калуської міської ради відбулося засідання комісії з розгляду заяв громадян щодо призначення їм житлових субсидій, державних соціальних допомог малозабезпеченим сім’ям та пільг на житлово-комунальні послуги в порядку винятку.

На засіданні комісії розглянули 81 звернення громадян, повідомляє прес-служба Калуської міськради.

Зокрема, одному заявнику дали дозвіл на отримання державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям; 10 заявникам надали пільги за фактичним місцем проживання, а одному відмовили.

Також 17 звернень стосувалися фактично проживаючих. Із них  дано дозвіл на призначення житлової субсидії  на фактично проживаючих 12 заявникам, 4 заявникам дано дозвіл на призначення житлової субсидії на всіх зареєстрованих з певними рекомендаціями, а одному - відкладено на наступну комісію.

Окрім того, 18 заявників отримали дозвіл на субсидію з урахуванням фактичних розмірів отриманих доходів; 28 - на загальну площу житла; 3 - на розділені рахунки; 1- не завершене будівництво; 1 - відсутні доходи. Ще одному з відсутніми доходами - відмовили.

Також комісія розглянула подання щодо припинення раніше призначеної субсидії 5 заявникам та призначення раніше припиненої субсидії 3 заявникам.

Схожі матеріали за тегами: Калуш субсидії заявники

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: