Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Боднарівчани передадуть на передову ще три авто (ФОТО)

Переглядів: 621

Церковний УАЗ та дві машини з Естонії передадуть на передову мешканці Боднарова. Про це повідомив староста Боднарівського старостинського округу Калуської громади Олег Дрогомирецький, інформує «Калуш ФМ».

Дві автівки отримали від Українського культурного центру в Естонії завдяки Богдану Лютюку та Василеві Різничуку. Також волонтери передали для захисників необхідні речі – рюкзаки, тактичні рукавиці, окуляри, ножі, балаклави, компаси, берці, набір для інструментів, кепки.

«Також ще будемо передавати церковний УАЗ для ЗСУ, тому подяка всім за допомогу, особливо тим, хто зараз за кордоном, за фінансову підтримку», – написав Олег Дрогомирецький.

Боднарівський старостийнський округ уже давно тісно спіпрацює з міжнародними фондами. А нещодавно, для ефективної діяльності, боднарівчани створили власний Благодійний фонд «Дружня рука допомоги». Люди впевнені, що таким чином зможуть більше допомогти ЗСУ, а після війни спрямують усі зусилля на розвиток громади. Також створена група у Viber, хто має змогу допомогти, просять долучатись. «Усім рідним та близьким, хто має зв’язок з воїнами, завжди раді допомогти. Разом – до Перемоги!», – додає Олег Дрогомирецький.

Нагадаємо, наприкінці червня мешканці села передали на передову три автівки, придбані за сприяння Українського культурного центру, завантажені всім необхідним для наших захисників.

Схожі матеріали за тегами: Боднарів авто ЗСУ

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: