Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Чоловіка, який з травматичної зброї стріляв по калушанину, взяли під варту

Переглядів: 1260

Причетного до хуліганського вчинку 31-річного жителя Калущини поліція розшукала та затримала наступного дня після стрілянини. Мотив злочину він пояснив давніми неприязними відносинами з потерпілим, який був знайомим його сестри.

Подія сталася надвечір 13 липня у Калуші біля ринкової площі. Поліції про стрілянину повідомили перехожі. Вони вказали, що є потерпілий, якому потрібна медична допомога, інформує сектор комунікації поліції області.

На виклик виїхала слідчо-оперативна група, яка в ході першочергових слідчих дій з’ясувала обставини події. Виявилося, що 31-річний мешканець району, упізнав в чоловікові, який викладав тротуарну плитку, колишнього знайомого, з яким мав неприязні стосунки. Тож вийняв пістолет травматичної дії та вистрілив з нього двічі, травмувавши калушанина в груди та поперек. Після чого з місця скоєння злочину втік, а пістолет викинув на одній із вулиць Калуша.

На місці події правоохоронці виявили дві гільзи, а відтак знайшли пістолет, якого зловмисник викинув, щоб приховати сліди злочину.

Наступного дня поліцейські розшукали і втікача. На підставі обґрунтованих доказів причетності до вказаного злочину слідчі затримали його у порядку ст. 208 КПК України. Йому оголошено підозру у вчиненому злочині та обрано судом міру запобіжного заходу – тримання під вартою з альтернативою внесення застави.

Вилучені зброю та кулі направили на проведення експертизи.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. За такі дії зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-ох до 7-ми років.

Схожі матеріали за тегами: Калуш стрілянина травматична зброя

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: