Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Чорний ліс – 2018»: перемогу здобула команда калуських ліцеїстів (ФОТО)

Переглядів: 1685

З 25 по 28 червня на базі відпочинково-розважального комплексу «Меркурій» с. Вістова відбувся наметовий табір міської молодіжної науково-пізнавальної патріотичної програми «Чорний ліс – 2018», в якій взяли участь 9 команд із загальноосвітніх  шкіл Калуша.

Програма перебування  супроводжувалась різноманітними науково-пізнавальними, патріотично-виховними та культурно-спортивними заходами.

За результатами таборування перемогу здобула команда Калуського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №10 – ліцей», яка і представлятиме місто на обласному етапі програми у серпні місяці. ІІ місце посіла команда Калуської СШ I-III ступенів №2 з поглибленим вивченням англійської мови, ІІІ місце – команда Калуської гімназії імені Дмитра Бахматюка, повідомляє управління освіти Калуської міськради.

30 червня біля пам’ятника Роману Шухевичу відбулося віче з нагоди 111-го дня народження генерал-хорунжого УПА, під час якого нагородили переможців та призерів даної програми. Команда-переможець отримала кубок, сертифікат на 3 000 гривень для закупівлі спортивного інвентаря в магазині «Динамо», грамоти та подяки, а також торт. Команду, що посіла ІІ місце, нагородили грамотою та подякою, сертифікатом на 2 000 гривень і також тортом. Не обійшли увагою і володарів «бронзи». Їм вручили грамоти та подяки, сертифікат на 1500 гривень і традиційний торт.

Крім того, всі команди, які брали участь у програмі, були відзначені грамотами, подяками та солодкими призами.

Схожі матеріали за тегами: Чорний ліс Калуш переможці

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: