Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Чорний ліс-2017»: Калуш на обласному етапі представляє команда гімназистів

Переглядів: 2039

14 серпня у Вістовій розпочався другий етап обласної молодіжної патріотичної науково-пізнавальної програми «Чорний ліс-2017».

У ньому беруть участь 15 команд (120 юнаків та дівчат) із районів та міст Івано-Франківської області, повідомляє прес-служба Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Калуш представляє команда гімназії, яка отримала перемогу на першому етапі патріотичної програми серед дев’яти команд закладів освіти міста.

Програма триватиме вісім днів. Команди пройдуть 20 випробувань, зокрема, наукових вікторин, туристичних та військово-прикладних змагань.

Дітей чекатимуть змагання зі стрільби із пневматичної гвинтівки, легкоатлетичного кросу, орієнтування, футболу, пляжного волейболу, армрестлінгу. Також будуть конкурси на складання намету, розв’язування вузлів, а ще ранкова штовхана і вечірня гопанка та багато-багато іншого.

Під час таборування визначатимуть найкращих кухарів та найбільш вправних у розпалюванні вогнища.

Додамо, що основною метою програми «Чорний ліс» є військово-патріотичне виховання молоді, засвоєння основ пішохідного туризму та військово-прикладних видів спорту. На це спрямовані три складові програми – науково-теоретична, пізнавально-практична і творчо-відпочинкова.

 

Схожі матеріали за тегами: Програма обласна Калуш гімназисти

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: