Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Діти Калущини отримали до Миколая подарунки від районної влади (ФОТО)

Переглядів: 1693

У День Святого Миколая кожна дитина чекає дива та сподівається на подарунок. Напередодні свята привітання дітей стало у Калуському районі  традицією.

За кошти районної ради закуплено 3300 подарунків для дітей 1-4 класів, дітей дошкільних груп, дітей у садках та НВК і дітей, які перебувають на обліку в інклюзивно-ресурсному центрі. Подарунки отримали і діти, які проживають в усіх населених пунктах району, зокрема в селах ОТГ району та Кадобні, повідомляє пресслужба Калуської РДА.

Голова районної ради Віктор Гільтайчук і заступник голови районної ради Михайло Матковський передали подарунки в школи. Зокрема, побували у Студінці, Копанках, Войнилівській та Верхнянській ОТГ.

У заході взяла участь і голова РДА Жанна Табанець. Із привітаннями та подарунками з нагоди Дня Святого Миколая голова районної державної адміністрації завітала до Пійлівської і Голинської шкіл.

Жанна Табанець з теплими словами звернулася до  колективу школи та  її вихованців, привітала з  Днем Святого Миколая, подякувала учителям та вихователям за їхню нелегку щоденну працю.

«День Святого Миколая – це символ людської надії і віри у щасливе майбутнє українських дітей, – відзначила Жанна Табанець. – Адже саме у цей день, на Миколая, здійснюються дитячі мрії».

Схожі матеріали за тегами: Калущина райрада подарунки діти

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: