Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

До Голиня буде ще один вечірній рейс

Переглядів: 849

Відповідно до колективного звернення громадян, до Голиня буде додатковий рейс після 19:00. Перевізник, який їздить за маршрутом «Калуш – Тужилів», здійснюватиме його з 11 жовтня.

Про це повідомив начальник управління економічного розвитку міста Калуської міськради Юрій Соколовський, інформує «Калуш ФМ».

«Це питання вирішено. Проводилась спільна нарада за участю старости Голиня та перевізників, на якій було прийнято рішення запропонувати перевізникові ПП «Західавтотранс» здійснювати вечірній рейс по маршруту «Калуш – Тужилів» через центр села Голинь з відправленням з Калуша о 20:15», – пояснив начальник управління.

Декілька років тому такий рейс вже був.

«У результаті перемовин проблема знята. З 11 жовтня цей рейс буде здійснюватися через село Голинь, що покращить сполучення і дасть можливість мешканцям села доїжджати з роботи додому», – додав він.

 Юрій Соколовський також поінформував, що за результатами конкурсу ТзОВ «Євроавтобан» розпочало здійснювати рейс до станції Кропивник в обідній час, як і просили мешканці даного маленького мікрорайону. На даний час цим рейсом користуються від 4 до 6 пасажирів.

Схожі матеріали за тегами: Голинь перевезення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: