Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

До Калуша приїздив представник американської корпорації, щоб ознайомитись з інвестиційною привабливістю міста

Переглядів: 967

У Калуші побував проектний менеджер американської електричної корпорації Міхаел Міллард.  Він зустрівся з міським головою Ігорем Матвійчуком.

Метою візиту пана Міхаела є ознайомлення з наявними вільними виробничими приміщеннями, які  б могли потенційно підійти інвесторам для розміщення виробництва електричних кабелів для побутової техніки у Калуші. Про це пише сайт Калусьої міської ради.

 Під час зустрічі представника потенційного інвестора ознайомили з інвестиційною привабливістю та бізнес-кліматом Калуша.

Пану Мілларду вручили презентаційні матеріали з  вільними виробничими приміщеннями, які відповідають потребам чи можуть в короткотерміновий період бути приведені до потреб потенційного інвестора.

Представник потенційного інвестора в супроводі начальника управління економічного розвитку міста Калуської міської ради Юрія Соколовського мав можливість оглянути у місті запропоновані виробничі приміщення, поспілкуватися з їх власниками, ознайомитися з технічною документацією на приміщення, а також висловити вимоги до приміщень та одержати відповіді про можливі терміни приведення їх до необхідних вимог.

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: інвестор калуш виробництво

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: