Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Другий поєдинок. У ФК "Калуш" і "Прикарпаття"- нічия

Переглядів: 770

Другий поєдинок футбольного клубу "Калуша" та "Прикарпаття", який відбувся 1 липня, завершився цікавою, а головне значимою для обох команд нічиєю.

За взаємною згодою другий матч між професіональними клубами Івано-Франківщини пройшов на франківському "Русі". Попри товариський статус і аномальну спеку (у тіні стовпчик термометра сягав 32 градусів) поєдинок викликав чималий ажіотаж серед вболівальників. А от для наставників обох команд звітна зустріч стала хорошою можливістю перевірити всіх наявних в обоймі футболістів. Тож у першому таймі глядачі змогли побачити гру номінально основних складів суперників, а от у другому настав час експериментів, повідомляє інформаційна служба ФК "Калуш".

Перший небезпечний момент у матчі змарнували гості - Скакун з гострого кута пробив у руки Вульчину. Скакун був у вирі подій і в наступному епізоді, коли зі штрафного цілив у нижній кут, але голкіпер з другої спроби накрив м'яча. Найкращий шанс у "Прикарпаття" не використав Дитко, що пробиваючи у порожні ворота з вигідної позиції влучив у захисника. Під завісу тайму суперники обмінялись небезпечними випадами - удар Кузьмина з дальної відстані пройшов в кількох сантиметрах від рамки воріт, а потенційний новачок "Калуша" в ближньому бою не зумів переграти Вульчина. У підсумку, перша сорокап'ятихвилинка завершилась без голів - 0:0.

У другому таймі настав вже анонсований час експериментів. Наставник "червоно-чорних" Василь Качур переглянув у поєдинку з першоліговим клубом ряд потенційних новачків. У дебюті другої половини влучний удар Лазаря став недосяжним для Хвалицького - 1:0. Доволі швидко гості зуміли відігратись - зразкову комбінацію "Калуша" завершив Поручинський, який і встановив остаточні "одиниці" на табло МЦС "Рух".

Свій наступний спаринг "Калуш" зіграє 6-го липня на стадіоні "Медик" у Моршині проти представника Першої ліги луцької "Волині". Початок матчу о 16:00.

 

Схожі матеріали за тегами: ФК Калуш Прикарпаття нічия

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: