Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Духовні твори і народні пісні. Камерний хор «Тавор» подарував калушанам нову програму (ФОТО)

Переглядів: 1631

18 липня в палаці культури «Мінерал» народний камерний хор «Тавор» представив глядачам свою творчу програму «Зерно істини - зерно таланту».

З часу свого більше як десятилітнього заснування камерний хор «Тавор» (керівник та диригент Оксана Демків) насправді став яскравою, творчою перлинкою Калуша. Цей колектив - учасник багатьох конкурсів, фестивалів, концертів та мистецьких акцій як в Україні, так і за кордоном, повідомляє управління культури, національностей та релігій Калуської міськради. ·

Під час концерту «Тавор» представив свою нову програму, яка скадалася з духовних творів, українських народних пісень в обробці для камерного хору та композицій зарубіжних авторів. Багато творів цього вечора у виконанні хору прозвучали вперше. Глядачі мали можливість поринути у багату мелодику української народної пісні.

Вже традиційно ведучою концерту «Тавору» була Зоряна Середа, музикознавець, викладач музично-теоретичних дисциплін Калуської дитячої музичної школи.

Керівник, диригент народного камерного хору «Тавор» Оксана Демків та учасники хору доклали чимало праці в опрацюванні нового репертуару. І ця праця не виявилася марною. Багато теплих відгуків можна було почути про концерт від вдячних глядачів, адже наше місто має багато поціновувачів камерної музики та співу.

ФОТО: Михайло Слободяник

Схожі матеріали за тегами: Калуш хор Тавор програма

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: