Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Франківське «Прикарпаття» виграло свій матч у Калуші

Переглядів: 660

У зв’язку з тим, що Івано-Франківськ знаходиться у «червоній» карантинній зоні, франківська команда «Прикарпаття» свої матчі грає на стадіоні у «Калуші».

Пропонуємо вам огляд вчорашньої гри «Прикарпаття» - «Нива» від Sport.if.ua.

Цей матч за обопільною згодою було перенесено до Калуша через те, що Івано-Франківськ і Тернопіль входять у "червону зону" карантину. Газон і зовнішній вигляд стадіону в більш якісному стані, ніж "Рух", і це теж зіграло на руку командам. "Прикарпаття" на два очки відставало від свого сьогоднішнього суперника, тому поєдинок був важливим для тих, хто опинився внизу таблиці. Цікаво, що обидві команди вже змінили тренерів з початку сезону.

До 33-ї хвилини роботи у воротарів особливо і не було, тому гол івано-франківців вийшов дещо несподіваним. Воробчак справа прострілив у штрафну, захисники невдало винесли м’яч, і Дитко з лінії штрафного пробив точно під дальню штангу - 1:0.

Початок другого тайму вийшов вогняним для команд. У першій же атаці Кузьмин на неймовірній швидкості промчав по правому флангу, прострілив і Шпирка буквально вколотив м’яч у сітку воріт. Годинник на табло показував 46:23. І це 2:0.

Однак вже на 47-й хвилині пройшло вкидання ауту, гравець "Ниви" продовжив м’яч головою і Мелінишин, на думку арбітра, зіграв рукою у власному штрафному. А це - друга жовта для захисника, і пенальті в бік воріт "Прикарпаття". Волохатий "точки" пробив на відмінно – 2:1. У черговій атаці з ударом Кисленка впорався Піцан, і тут же Різник зрівняв склади, "намалювавши" симуляцію і отримавши за це другу жовту. Йшла лише 49-а хвилина матчу.

Наступний небезпечний момент виник біля воріт "Прикарпаття" перед самим свистком. Але з ударом Волохатого не без проблем впорався голкіпер. У підсумку господарі здобули важливу для себе перемогу і поліпшили свою турнірну ситуацію, піднявшись на 9-е місце.

 

Схожі матеріали за тегами: футбол калуш прикарпаття

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: