Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Футболісти "Калуша" поступилися гравцям чернівецької "Буковини"

Переглядів: 889

Цього тижня футбольний клуб "Калуш" розпочав другий тренувальний збір в Івано-Франківську. А 9 січня команда Андрія Нестерука провела перший контрольний спаринг проти чернівецької "Буковини".

Напередодні матчі тренерський штаб ФК "Калуш" не міг розраховувати на кількох виконавців - Володимир Заваляк та Остап Ілюк відновлюються після операції і вже незабаром приєднаються до повноцінних занять у загальній групі, а от Владислав Танчин та Данило Книш отримали незначні пошкодження на тренуваннях, повідомляє прес-служба ФК "Калуш".

Звітний поєдинок більш гостро розпочали калушани, які на правах господарів намагались нав'язати буковинцям свою гру. Саме Матушевський став автором першого небезпечного удару у грі, пробивши головою після розіграшу кутового. На жаль, "круглий" пройшов трохи вище воріт. А от перша атака гостей завершилась результативно - оборона нашої команда "загубила" Жумигу, який і відкрив рахунок у грі. "Калуш" відповів ударом Скакуна зі штрафного, та надійно зіграв воротар. Знову на висоті був голкіпер і в епізоді з ударом головою від Кисленка, тож на перерву команди пішли за мінімальної переваги буковинців.

У дебюті другої половини гри "Буковині" вдалось подвоїти перевагу - Батрак реалізував пенальті. А ближче до екватора той же Батрак оформив дубль - 0:3. Точкові зміни в складі пішли на користь "Калушу" і гравець на перегляді скоротив відставання у рахунку. За хвилину до завершення матчу Сергій Кисленко потужним ударом під поперечку забив свій перший м'яч за "Калуш". На більше господарям банально не вистачило часу - поразка 2:3.

Вже наступного тижня ФК "Калуш" візьме участь у Кубку міського голови Івано-Франківська. Перший матч наша команда проведе 14-го лютого проти "Прикарпаття" U-19. Початок матчу о 13:30.

Схожі матеріали за тегами: Футбол Калуш Буковина

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: