Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Газовики і влада району узгоджують встановлення модемів на лічильники в закладах Калущини (ФОТО)

Переглядів: 736

9 липня заступник голови РДА Любомир Білоус провів нараду щодо забезпечення лічильників газу приладами дистанційної передачі даних у закладах освіти та культури району.

Начальник Калуського відділення ПАТ «Івано-Франківськгаз» Василь Сагайдак наголосив, що згідно із чинним законодавством у сфері газопостачання, необхідно облаштувати газові лічильники дистанційними передавачами даних у всіх закладах соціальної сфери, яке треба здійснити до початку опалювального сезону. На здійснення цієї роботи потрібно докласти чимало зусиль: придбати модем, новий лічильник, який дозволяє встановити модем, взяти технічні умови, зробити проект і провести його експертизу, провести монтаж і ввести лічильник з модемом в експлуатацію.

Наразі коштів на встановлення даного обладнання у відділах освіти та культури немає. Заступник голови РДА Любомир Білоус доручив провести розрахунок вартості, необхідної для виготовлення проектно-кошторисної документації, придбання засобів дистанційної передачі і їх встановлення, та подати матеріали на розгляд сесії районної ради, повідомляє прес-служба Калуської РДА.

Нагадаємо, що Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, зобов’язала споживачів газу за власний рахунок встановити на газові лічильники обладнання для дистанційної передачі даних (модеми).

 

Схожі матеріали за тегами: Калущина модеми газові личильники

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: