Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Грамоти і сертифікат на 15 тисяч гривень: колектив «Доленька» відсвяткував 25-річчя (ФОТО)

Переглядів: 967

З нагоди святкування  25-річчя народного фольклорно-етнографічного колективу «Доленька» 17 листопада в Палаці культури «Мінерал» відбулася ювілейна програма «Доля та пісня єднають нас».

Напередодні свята міський голова Ігор Матвійчук привітав срібних ювілярів,  побажав творчих успіхів та натхненної подальшої праці, повідомляє пресслужба Калуської міськради.

Теплі слова вітання лунали від заступника міського голови Любові Максимович, яка  нагородила  колектив сертифікатом на суму 15 000 грн, а також ветеранів-аматорів  грамотами міського голови та грошовими преміями.

Слова благословення прозвучали від настоятеля церкви Святих Кирила і Методія о. Степана Скібіцького.

 «Доленьку» також привітали начальник управління культури, національностей та релігій Любов Джуган, голова Івано-Франківського обласного суспільно-культурного товариства «Надсяння» Любов Гринишин, спеціаліст відділу у справах національностей і релігій ОДА Наталія Скринник, голова Калуського суспільно-культурного товариства «Надсяння» Юрій Соколовський, голова товариства «Лемківщина» Федір Лабик та керівник народного фольклорно-етнографічного ансамблю пісні і танцю «Студенька» Наталія Гуменюк.

Схожі матеріали за тегами: Доленька ювілей

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: