Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Ігор Насалик каже, що реальні втрати під Дебальцевим в десятки разів більші від офіційних даних

Переглядів: 981

Під час прес-конференції екс-мер ще раз підтвердив інформацію, озвучену ним в ефірі телеканалу «112 Україна», про втрати української сторони під Дебальцевим. Він, зокрема, вказав, що вони у десятки разів перевищують офіційні дані. За словами народного депутата, загинуло не кілька десятків, а більше 350 наших військових.
Нагадаємо, що в ефірі Ігор Насалик висловив припущення, що або Генеральний штаб не інформує президента про ті події, які відбуваються, або президент не інформує суспільство. В той же час Ігор Насалик зазначив, що якщо Міністерство оборони не скаже про правдиві втрати, які були у районі Дебальцевого, то я через сім днів він оприлюднить ті кадри, які екс-мер самотужки відзняв перебуваючи там.
Додамо, що під час прес-конференції флешку з цією інформацією Ігор Насалик передав Калуському міському телебаченню. При цьому вказав, що там відзняті обличчя тих, хто загинув.
На запитання журналістів, як реагують на його заяви колеги-нардепи, Ігор Насалик не відповів. Натомість сказав, що багато допомагає Ольга Богомолець, яка через ірландські фірми проводить ДНК тіл загиблих військових.

 


Санаторій Ріксос Прикарпаття Трускавець — кращий курортний комплекс в Трускавці, кращий готель в Україні класу ЛЮКС. Санаторно-курортний комплекс в якому поєднується якість: прийому, обслуговування, розміщення, послуг харчування, лікування, відпочинку та розваг.


К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: