Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Івано-Франківський університет нафти і газу розпочав екологічний моніторинг на території Калуської ТГ (ФОТО)

Переглядів: 357

За результатами переговорної процедури на закупівлю послуги «Запровадження екологічного моніторингу стану довкілля, контролю засоленості поверхневих і підземних вод, зон просідань та гірничих розробок на території гірничо-хімічних підприємств міста Калуш та сіл Сівка-Калуська і Кропивник» управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради уклало договір №06 від 14.06.2021 року «Про надання послуг» з Івано-Франківським національним університетом нафти і газу.

17 червня працівники кафедри геодезії та землеустрою Івано-Франківського національного університету нафти і газу вже розпочали роботу, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської міськради.

Зокрема вони провели візуальне обстеження житлових будинків по вул. Івана Франка в с. Кропивник, встановили гіпсові маяки та деформаційні марки у фундаменти житлових будинків. Обговорили й основні напрямки виконання моніторингових робіт спільно з представниками управлінням з питань надзвичайних ситуацій міської ради та старостою Кропивницького старостинського округу.

Також розпочали моніторингові дослідження по вул. Європейській в Калуші.

Інформація про результати досліджень буде висвітлюватись на офіційному сайті Калуської міської ради.

Схожі матеріали за тегами: ІФ НТУНГ моніторинг Калуська ТГ

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: