Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

"Івано-Франківськцемент" буде спалювати сміття

Переглядів: 1075

У такий спосіб мерія Івано-Франківська, яка вже провела відповідні перемовини з керівництвом підприємства, має намір розвантажити заміський "Полігон твердих побутових відходів".

Згідно з домовленостями, на цементно-шиферний комбінат відвозитимуть лише сміття, яке можна буде спалити в обертових печах. Сортуванням відходів з метою видалення органічних рештків будуть займатись комунальники.

За оцінками експертів, в результаті такої технологічної операції навантаження на заміський полігон твердих побутових відходів зменшиться на понад 70%.

"Івано-Франківськцемент", яке є одним з передових підприємств будівельної промисловості України, нині виготовляє понад три сотні найменувань будівельних матеріалів, основними з яких є: цемент, сухі будівельні суміші, гіпс, медичні гіпсові бинти, двадцять чотири виду напірних та безнапірних азбестоцементних труб і покрівельні матеріали, зокрема, найбільш сучасний - волокнистоцементний (без азбестовий) шифер.

Примітно, що створений у минулому році Інститут розвитку міста "Новий Івано-Франківськ" спільно із фахівцями Відкритого акціонерного товариства "Індуктор" розпочинає розробку амбіційної програми "Івано-Франківськ - енергетично незалежне місто". В рамках програми розробляється проект з переробки як сільськогосподарських, так і побутових відходів в гранули, які при спаленні продукуватимуть значно дешевшу енергію в порівнянні з дорогими традиційними невідновлюваними джерелами.

http://ecotown.com.ua/news/V-Ivano-Frankivsku-na-70-zmenshat-navantazhennya-na-polihon-TPV-zavdyaky-spalyuvannyu-smittya/

 


Маркетингові дослідження - важлива складова діяльності будь-якої компанії. Якщо у вас виникла необхідність у проведенні маркетингових досліджень, звертайтеся до valex.by/services/marketing, де допоможуть провести огляди і аналіз ринків для максимально ефективної роботи вашої компанії.


К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: