Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Із 26 лютого у Калуській ТГ закривають школи, садки і переходять на спецперевезення пасажирів

Переглядів: 4475

Сьогодні, 25 лютого, у Калуші відбулося позачергове засідання міської  комісії з питань ТЕБ і НС, на якому прийняли посилені карантинні заходи, оскільки Франківщина потрапила у «червону» зону епідеміологічної небезпеки у зв’язку з поширенням COVID-19.

Тож з 26 лютого на території Калуської міської територіальної громади набирає чинності низка посилених карантинних обмежень, інформує «Калуш ФМ».

Під час засідання комісія вирішила:

Призупинити регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів на приміських та міських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі області, приміського залізничного сполучення;

Запровадити регулярні спеціальні перевезення для забезпечення можливості переміщення працівників на роботу/з роботи;

Призупинити освітній процес у закладах дошкільної освіти, організацію освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти (у тому числі спеціальних), позашкільної, професійної, фахової, вищої освіти з використанням технологій дистанційного навчання;

Також закриваються торгово-розважальні центри, промислові магазини. З магазинів працюватимуть ті, 60% площі яких призначені для продуктів, ліків, побутової хімії, засобів гігієни, преси, кормів для тварин (але інші товари в таких магазинах продовжать продавати). Робота продуктових ринків дозволена.

Ресторани та кафе, як і зараз, працюватимуть на виніс.

Перукарні та салони зможуть працювати лише за попереднім записом.

Заборонені і всі масові заходи.

На період карантину для працівників рекомендовано застосування гнучкого графіка роботи, а за технічної можливості – також роботу в режимі реального часу через Інтернет зі збереженням заробітної плати, дистанційну (надомну) роботу.

Працівникам управління Держпродспоживслужби та поліції доручено посилити контроль за дотриманням санітарно-епідемічних правил і посилених карантинних вимог.

Жителів Калуської міської територіальної громади закликають не нехтувати правилами карантину, уникати скупчень людей, дотримуватись дистанції, маскового режиму та правил особистої гігієни і з розумінням поставитися до посилення протиепідемічних вимог, адже лише так можна приборкати поширення вірусу та зберегти здоров’я людей.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуська ТГ карантин обмеження

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: