Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуш очищають від негабаритного сміття

Переглядів: 759

Впродовж 27-28 листопада у Калуші приватна компанія і працівники двох комунальних підприємств займалися вивозом негабаритного сміття.

Як повідомив 30 листопада на нараді в Калуського міського голови заступник начальника управління житлово-комунального господарства міста Тарас Фіцак, у п’ятницю і суботу приватний підприємець почистив від негабаритного сміття 12 майданчиків. Зокрема майданчики на вул. Пушкіна, 13, Б. Хмельницького, 8 та на Хіміків від ринку до РЕМу.

Також 12 майданчиків у суботу почистили працівники КП «Калушавтодор». Вони прибрали гілки і негабаритне сміття на вулицях Січових стрільців, Литвина, Євшана, Ковжуна і пров. Шкільному.

Два майданчики у мікрорайоні Загір’я очистив «Екосервіс». Цю роботу продовжать і сьогодні.

Міський голова Андрій Найда подякував комунальникам за хорошу роботу, але сказав, що має серйозні претензії до роботи інспекторів з благоустрою і відділу з благоустрою.

«90% часу їхня робота повинна бути на вулиці, а не в кабінеті. Вони повинні ходити, шукати, що не так, і складати приписи, тобто займатися виконанням своїх безпосередніх обов’язків», – наголосив Андрій Найда.

При цьому додав, що у нього вся сторінка забита претензіями, люди просять дати їм телефони інспекторів, щоб їм дзвонити.

Також міський голова акцентував: «З тими керівниками, які дослухаються до вказівок і розуміють, як працювати, ми й надалі працюватимемо, а з тими, які починають шукати відмовки, щоб не зробити, ми будемо прощатися».

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш негабаритне сміття очистка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: