Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуш знову очікує отримати гроші з державного бюджету на ремонт вулиці Окружної

Переглядів: 733

На останній сесії Калуської міської ради депутати прийняли рішення «Про співфінансування інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватись за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в 2020 році». Зокрема, згідно з цим рішенням, у міському бюджеті на наступний рік передбачать 4 млн 980 тис тис. гривень на ремонт частини калуської окружної дорогию. Ця сума складає лише 10% вартості завершення капітального ремонту вул. Окружної. Про це повідомляє "Нафтохімік-Калуш".

Нагадаємо, що міська рада подавала такі ж документи і цього року, але проект не був відібраний регіональною комісією й місто власними силами зробило невелику ділянку дороги на суму 4 млн. 300 тис. гривень. Наразі ж підготували проектно-кошторисну документацію ще на 50,5 млн. гривень на завершення капремонту вул. Окружної.

Проте деякі депутати висловлювали свої зауваження щодо того, чому на фінансування з Державного фонду регіонального розвитку подається лише один проєкт.

У відповідь на це начальник управління економічного розвитку Калуської міської ради Юрій Соколовський повідомив, що Калуш свого часу подавав багато проєктів, але не отримував коштів на жоден, тому тепер вирішили сконцентруватися винятково на одному – ремонті вул. Окружної.

окремі депутати висловлювали пропозиції щодо того, щоб великі підприємства, які функціонують у місті, брали активну участь у його соціально-економічному розвитку.

Міський голова підтримав цю ідею й доручив запросити на сесію керівників підприємств, щоб вони розповіли, як планують у подальшому підтримувати розвиток Калуша.

 

Схожі матеріали за тегами: окружна ремонт бюджет

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: