Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калушан просять повідомляти про підприємців, які не дотримуються карантину

Переглядів: 685

У Калуській міській раді звернулись до калушан з проханням повідомляти про діяльність закладів торгівлі, які не дотримуються карантину.

На сайті Калуської міської ради йдеться, що у випадку,  коли продавці у продуктових магазинах, крамницях з продажу засобів гігієни чи засобів зв’язку обслуговують покупців без засобів індивідуального захисту, то потрібно дзвонити за номером Національної поліції - 102.

Також дзвонити у поліцію просять коли ви маєте інформацію про діяльність у час карантину ресторанів, кафе, закладів швидкого харчування, торгівельно-розважальних центрів, фітнес-центрів, закладів культури, а також торгівельного і побутового обслуговування населення.

Управління економічного розвитку міста Калуської міської ради також повідомляє, що відповіднодо закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (Covid-19)» за недотримання рішень органів місцевої влади передбачена адміністративна відповідальність. Зокрема, передбачено штраф від 17 до 34 тис. грн, а для посадових осіб – від 34 до 170 тис. грн.

Фото: Волинь24

Схожі матеріали за тегами: карантин поліція

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: