Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калушан запрошують до обговорення детального плану для реконструкції макаронного цеху на Привокзальній

Переглядів: 1001

Жителів Калуша запрошують до обговорення проекту детального плану території  загальною площею 0.1219 га для реконструкції цеху з виготовлення макаронних виробів по вул. Привокзальній.

Проект детального плану території розроблений з метою визначення усіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними нормами, визначення доцільності, обсягів, послідовності реконструкції забудови, визначення параметрів забудови окремих земельних ділянок. Замовником розроблення містобудівної документації є виконавчий комітет Калуської міської ради, розробником –  ПП Шентак, інформує прес-служба Калуської міськради.

З проектом містобудівної документації можна ознайомитись у відділі у справах архітектури та містобудівного кадастру Калуської міської ради 2-й поверх, кабінет головного архітектора, тел. 6-68-16.

Відповідальною особою за організацію розгляду пропозицій є начальник відділу у справах архітектури та містобудівного кадастру міської ради, головний архітектор міста Калуша – Кузик Роман Володимирович.

Процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту детального плану території триватиме до 20.12.2018

Пропозиції надаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

21 грудня 2018 року о 14.00 відбудеться громадське обговорення вищевказаного проекту детального плану.

Місце проведення: м-н. Шептицького,2, кабінет головного архітектора, 2-ий поверх.

Схожі матеріали за тегами: Калуш обговорення реконструкція цех

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: