Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калушан запрошують подавати проекти Бюджету участі

Переглядів: 948

З 1 травня у Калуші розпочинається процес подання проектів  в рамках міської програми «Бюджет участі».

Громадян, які не байдужі до життя міста, просять подавати проекти та голосувати за ті ідеї, які,  на їхню думку, є найпріорітетнішими для покращення міста. Головною складовою участі калушан є ідея, яка може бути реалізована за підтримки міської влади, повідомляє Калуська міська рада.

Проект у рамках програми Бюджету участі може розробити і подати кожен мешканець нашого міста, якому виповнилося 16 років. При поданні проекту необхідно також  подати список з підписами 20 осіб, які його підтримують.

Проекти діляться на малі - до 250 000  грн, і великі - від 250 001 грн до 500 000 грн.

На головній сторінці офіційного веб-сайту міської ради працює електронна система «Громадський проект», на яку також можна зайти за посиланням:  (https://kalush-budget.e-dem.in.ua/#/ ). Вона дає змогу подати проекти в електронному вигляді, не залишаючи домівки, або скачати бланки для подання проектів у паперовому вигляді.

Також в електронній системі можна ознайомитись з нормативно-правовою базою Бюджету участі, інструкціями для користувачів, останніми новинами щодо громадського бюджету.

Проекти на паперових носіях можна подавати до міського Центру надання адміністративних послуг (вул. Б. Хмельницького,52) та до загального відділу виконавчого комітету міської ради (вул. І. Франка, 1, каб.№2).

Завершується прийом проектів - 31 травня.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш проекти бюджет участі

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: