Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуська райрада скоротила чотири штатні посади

Переглядів: 743

21 лютого відбулася ХХІ сесія Калуської районної ради, на порядок денний якої було винесено 21 питання, а вході засідання депутати погодилися з пропозицією включити до нього та розглянути ще два додаткові питання.

Серед важливих питань, розглянутих на цьому пленарному засіданні, варто виокремити внесення змін до ряду важливих соціальних програм, затвердження звіту про виконання районного бюджету за 2018 рік та внесення змін до головного фінансового документа району на 2019 рік, а також затвердження нової структури виконавчого апарату районної ради. Її кількісний склад скорочено з 16 до 12 осіб. І ініціював це скорочення сам голова райради Віктор Гільтайчук, повідомляє «Нафтохімік-Калуш».

Мотивуючи свою позицію, очільник Калуської райради наголосив, що раніше неодноразово звинувачували керівництво ради в тому, що штат «роздутий» і немає необхідності виділяти чималі кошти на утримання апарату.

– Просити гроші на зарплату, бо нас багато, я не хочу. Всі розуміють, за цим рішенням стоять люди, але так далі тривати не може… Нас насправді забагато, – констатував В. Гільтайчук, звертаючись до депутатського корпусу підтримати нову структуру виконавчого апарату Калуської районної ради.

Ознайомив з нею керуючий справами виконавчого апарату райради Сергій Твардовський.

За його словами, вивільненню підлягає четверо осіб – один начальник відділу і три спеціалісти. Тобто штатна чисельність виконавчого апарату Калуської районної ради буде скорочена з 16 до 12 осіб. Ці люди вже попереджені та реально скорочення штатної чисельності може відбутися аж у квітні 2019 року.

Щодо структури апарату, то замість нині існуючих чотирьох відділів пропонується створити тільки два: відділ правового, кадрового й інформаційного забезпечення та відділ з питань звернень, діловодства та забезпечення депутатської діяльності.

Депутати підтримали пропозицію голови райради, проголосувавши за нову структуру виконавчого апарату в кількості 12 штатних посад.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуська райрада штат скорочення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: