Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуська територіальна громада подала 3 проєкти на інфраструктурні гранти від House of Europe

Переглядів: 330

House of Europe («Дім Європи») – програма, що фінансується Європейським Союзом, створена з метою підтримки професійного та творчого обміну між українцями та їхніми колегами в країнах ЄС. Програма фокусується на культурі та креативному секторі, освіті, медицині, соціальному підприємництві, медіа та роботі з молоддю.

Калуською громадою було подано 3 проєкти на участь у даній програмі, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на Калуську міську раду.

Заявки опрацьовано разом із головним спеціалістом загального відділу виконавчого комітету Калуської міської ради Мар’яною Думенко та профільними спеціалістами:

управління культури, національностей та релігій на тему «Дистанційна платформа культурного розмаїття «Творчий міст», куди ввійдуть потреби старостинських округів та народних домів ж/м Загір’я, Хотінь, Підгірок на суму 9 000 євро для закупівлі мультимедійної дошки, проектора, 11 ноутбуків для народних домів;

центральної бібліотеки ім. Тараса Шевченка на тему «Комп’ютеризація, цифрова трансформація та використання інформаційних технологій у бібліотечних закладах Калуської територіальної громади» на суму 9 000 євро для закупівлі 2 проекторів для проведення тренінгів, семінарів, консультацій, онлайн навчань бібліотечних працівників Калуської територіальної громади; 12 ноутбуків для навчання бібліотечних працівників, впровадження інформаційних технологій у систему бібліотечно-бібліографічного обслуговування, вдосконалення сервісного обслуговування користувачів та підвищення рівня інформаційної культури працівників бібліотек Калуської територіальної громади. 4 ноутбуки будуть використані для тренінгового центру, решта 8 будуть передані у бібліотеки-філії Калуської ТГ;

КЗ ПК «Юність» на тему «Різножанровий фестиваль-шоу талантів «Магія світла» на суму 9 000 євро для закупівлі сучасного освітлення для сцени, мультимедійного комплекту: дошки, проектора та комплектуючих, ноутбука.

Довідково: House of Europe пропонує більш як 20 програм: поїздки на конференції, професійні події, стажування і нетворкінг у ЄС, навчальні подорожі, резиденції, тренінги та інші можливості. Команда House of Europe підтримує творчу співпрацю та копродукцію між організаціями з України та ЄС, фінансує розвиток культурної інфраструктури та програм для молоді. Також проводить молодіжні табори та влаштовує обмін студентами між університетами в межах України.

 

Схожі матеріали за тегами: House of Europe гранти Калуська ТГ

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: