Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуські скороходки змагатимуться в Івано-Франківську на чемпіонаті ABAF

Переглядів: 806

14 березня в Івано-Франківську проходитимуть зимовий чемпіонат України зі спортивної ходьби серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків та чемпіонат Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій (ABAF) зі спортивної ходьби.

Серед учасників останнього будуть найкращі атлети національних збірних команд України, Румунії, Греції, Болгарії, Сербії, Туреччини та інших країн Європи, повідомляє «Нафтохімік-Калуш».

За затвердженим членами виконкому Федерації легкої атлетики України складом збірної команди України для участі в чемпіонаті Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій (ABAF) зі спортивної ходьби, нашу країну представлятимуть на ньому 12 спортсменів. Серед них і дві вихованки калуської школи легкої атлетики – досвідчена скороходка Ганна Шевчук (Суслик) та юна представниця цього виду легкої атлетики Юлія Луцька. Ганна змагатиметься з жінками на дистанції 20 км, на якій спортсменки будуть намагатися виконати норматив на Олімпійські ігри 2020 року, що мають відбутися липні-серпні в Токіо. А Юлія матиме честь виступити за збірну України в спортивній ходьбі на 5 км серед дівчат.

До цих відповідальних стартів в Івано-Франківську Ганна Шевчук (Суслик) готується під керівництвом особистого тренера з легкої атлетики Миколи Шевчука. У нього, а також тренера-викладача ДЮСШ управління освіти Калуської міської ради Марти Ханенків займається спортивною ходьбою Юлія Луцька.

Обидві калуські скороходки налаштовані гідно виступити на чемпіонаті ABAF. Підтримати їх на змаганнях може кожен бажаючий, якщо 14 березня завітає до Івано-Франківська на вулицю Незалежності, звідки стартуватимуть всі спортсмени. Початок змагань о 9.20. Юлія Луцька стартуватиме о 9.27, а Ганна Шевчук – о 14.20.

Схожі матеріали за тегами: Івано-Франківськ чемпіонат скороходки Калуш

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: