Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуських ліцеїcтів навчали першої домедичної допомоги (ФОТО)

Переглядів: 400

14 травня в рамках проведення з учнями 11 класів навчально-польових зборів із предмету Захист України відбулося навчально-тренувальне заняття з першої домедичної допомоги.

Голова Калуської організації Товариства Червоного Хреста України Зінаїда Хемич, за плечима якої багаторічна медична практика і не одне врятоване життя, теоретично та на практиці навчала майбутніх випускників закладу, як допомогти людині в тій чи іншій ситуації до приїзду швидкої допомоги, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сторінку Калуського ліцею ім. Д. Бахматюка.

На спеціальних манекенах учні вчилися робити серцево-легеневу реанімацію, непрямий масаж серця, штучне дихання, зупиняти кровотечі й надавати першу домедичну допомогу при опіках та обмороженнях. Слухачі дізналися, як використовувати підручні засоби, елементи одягу, інші предмети для порятунку людини в надзвичайній ситуації.

Усі присутні відзначили, що такі заходи вкрай важливі, наголосили, що на занятті отримали дуже корисну інформацію та здобули потрібні навички і тепер, за потреби, зможуть використати їх у складних та екстремальних ситуаціях.

Схожі матеріали за тегами: Калуш ліцей навчання домедична допомога

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: