Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуський атовець Мераб Концелідзе: Я хочу стати повноцінним українцем

Переглядів: 1241

11 жовтня в Івано-Франківську відбулось засідання постійної комісії обласної ради з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, антикорупційної політики, люстрації та очищення влади.

Депутати розглянули звернення атовця та майданівця Мераба Концелідзе з приводу отримання українського громадянства. Чоловік має громадянство Грузії, але вже давно проживає у Калуші. Він уже звертався з цього приводу до обласної ради, повідомляє «ГК».

«На мене нарешті звернули увагу. Я в Україні маю двох неповнолітніх дітей та дружину, я з честю захищав Україну – свій дім, тому вважаю, що заслуговую на громадянство. Я хочу жити як повноцінний українець, стати ним, будувати вільну та демократичну країну. Хочу, щоб мої діти жили добре. Мої побратими на фронті ніколи нічого ні в кого не просили, просто хотіли гідно жити», – розповів Мераб Концелідзе.

Голова комісії Богдан Станіславський розповів, що обласна рада прийняла рішення – проголосувати за звернення до президента України та ВРУ щодо надання громадянства України Мерабу Концелідзе. На найближчій сесії облради депутати голосуватимуть за це звернення.

Депутат обласної ради Тарас Виноградник зазначив, що атовець вже звертався до багатьох чиновників як місцевого рівня, так і в адміністрацію президента. Але наразі все це не дало результату.

Головний спеціаліст сектору з запобігання нелегальній міграції УДМС в Івано-Франківській області Наталія Петрів пояснила, що справа наразі на розгляді в адміністрації президента, але на якій стадії знаходиться процес – вона не знає.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш атовець громадянство

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: