Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«КАРПАТНАФТОХІМ» возить автобусами своїх працівників із сіл на роботу та з роботи

Переглядів: 1099

У зв’язку з карантином у Калуші та Калуському районі перестав їздити громадський транспорт. В найбільшому калуському підприємстві «КАРПАТНАФТОХІМ» вирішили довозити своїх співробітників із сіл спеціальними рейсами.

Про це пише інформаційний вісник підприємства «Нафтохім-Калуш».

19 березня нафтохіміки їхали на роботу додатковими автобусами, що рухалися за маршрутами Завадка – Управління, Збора – Управління, Станькова – Управління, Довгий Войнилів – Негівці – Копанки – Технікум, Кадобна – Голинь – Пійло – Технікум. Так само вони мали можливість після роботи повернутися цими рейсовими автобусами додому.

Про це повідомив начальник відділу оплати праці і соціальних програм Ігор Мельник. В наступні дні додали ще кілька рейсів.

За словами Ігоря Мельника, перевезення працівників «КАРПАТНАФТОХІМу», котрі проживають в сільській місцевості та в місті, проводиться за їхніми перепустками автобусами ТОВ «КАЛУШ-ТРАНС» і «ЛЮКС ТРАНС» з табличками на лобовому склі «КНХ». Також ними перевозять працівників фірм «Логістік Калуш Сервіс» і «КОЛІЗЕЙ-2000», які надають послуги підприємству.

Інші працівники «КАРПАТНАФТОХІМ», котрі проживають в селах Калуського й Рожнятівського районів, отримають талони на пальне, які компенсують їм доїзд власним транспортом.

 

Схожі матеріали за тегами: карантин автобуси карпатнафтохім

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: