Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Хто і яку допомогу цього року отримуватиме у стоматполіклініці безкоштовно?

Переглядів: 1102

В останній тиждень 2018 року депутати Калуської міськради на сесії прийняли міську цільову програму профілактики та лікування стоматологічних захворювань у дітей та окремих категорій дорослого населення Калуша на 2019 рік.

Фінансування програми становить 2,5 млн гривень у рік, повідомляє «Нафтохімік-Калуш».

Новою програмою встановлено наступні ліміти: 150 гривень передбачено на невідкладну стоматологічну допомогу калушанам і працівникам стоматполіклініки, 500 гривень – на терапевтичну допомогу та 200 гривень – на хірургічну допомогу калуським дітям. Також дітям з міського бюджету виділятиметься по 500 гривень на ортодонтичну стоматологічну допомогу.

Щодо терапевтичної та хірургічної стоматологічної допомоги для пільгових категорій калушан (ветерани війни, інваліди І і ІІ груп, особи, нагороджені знаком «Почесний донор України», члени сімей загиблих учасників АТО та учасників бойових дій в Афганістані, ветерани праці, пенсіонери, особи, яким присвоєне звання «Мати-героїня», працівники стоматполіклініки), то вона з міського бюджету фінансуватиметься у розмірі 400 гривень на особу. Також для вищезазначених пільговиків з міського бюджету виділятиметься по 850 гривень на ортопедичну стоматологічну допомогу із застосуванням зубних протезів.

Для учасників АТО терапевтична стоматологічна допомога з міського бюджету надаватиметься у розмірі 5 тис. гривень, хірургічна – 1 тис. гривень, а ортопедична – 10 тис гривень. Решту – доплачуватиме пацієнт.

Схожі матеріали за тегами: Калуш стоматологія програма пільги

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: