Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Кільцевої розв’язки на «чорному» перехресті у Калуші не буде

Переглядів: 1118

Влада Калуша дала відповідь на петицію калушанина Юрія Ониська щодо влаштування кільцевої розв'язки на перехресті вул. Чорновола – Європейська - Помаранчевої Революції.

У петиції, яку підтримали 150 громадян, калушанин зазначав: «Зважаючи на велику кількість аварій (особливо після відновлення моста по вул. Чорновола) єдиним дієвим засобом, що забезпечить безаварійність - є встановлення кільця європейського зразка (клумба з земляним насипом висотою 1 м по центру). Створення такого кільця не є надто коштовним і не потребує в подальшому постійних витрат на обслуговування (як світлофори)».

У відповіді на петицію вказується, що запропонована розв’язка є дороговартісною і при формуванні бюджету на 2018 рік кошти на її влаштування не передбачалися.

Натомість повідомляється, що у 2017 році управління будівництва та розвитку інфраструктури міської ради розробило проект по влаштуванню кільцевої розв’язки на перехресті вулиць Височанка, Європейська, Ломоносова, Ковжуна, загальна вартість будівництва якої становить 3,8 млн грн. Проте даний проект не реалізований через відсутність фінансування.

Також у відповіді зазначається, що в даний час розглядається питання щодо встановлення на вул. Чорновола, Європейській та Помаранчевої Революції припіднятих пішохідних переходів, що також сприятиме меншій кількості дорожньо-транспортних пригод.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш чорне перехрестя розв'язка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: