Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Конкурс на посаду гендиректора Калуської ЦРЛ буде. Комісію вже сформували

Переглядів: 1420

13 березня міський голова Калуша Ігор Матвійчук і голова Калуської районої ради Віктор Гільтайчук видали спільне розпорядження про утворення конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади генерального директора КНП «Калуська ЦРЛ».

Комісію сформували, враховуючи подання голів громадських організацій та протокол загальних зборів трудового колективу комунального некомерційного підприємтва «Центральна районна лікарня Калуської міської та районної рад Івано-Франківської області».

Головою комісії є перший заступник міського голови Галина Романко, секретарем - заступник міського голови Наталія Табачук.

Окрім того, до складу комісії увійшли троє представників Калуської ЦРЛ: завідувач урологічного відділення Василь Питлик, голова об’єднаного профспілкового комітету ЦРЛ Богдан Токарчук і старша медична сестра кардіологічного відділення Наталія Перегіняк.

Район у складі комісії представляє радник голови Калуської райради Роман Старчевський, а громадські організації - голова Калуської міськрайонної організації інвалідів Олена Білоус, голова громадської організації «Автомайдан Прикарпаття» Володимир Павлів та заступник голови обласної громадської організації «Грінпіс-Карпати» Роман Переймибіда.

Конкурсній комісії  доручено забезпечити проведення конкурсу на заміщення вакантної у відповідності до чинного законодавства.

Нагадаємо, що комісію з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади гендиректора КНП «Калуська ЦРЛ» сформували після другої спроби. Перше розпорядження про проведення конкурсу на вакантну посаду міський голова видав у січні. Проте конкурс не провели, оскільки громадські організації не подали до складу конкурсної комісії свої кандидатури, а представників від громадськості має бути третина.

Відтак 25 лютого вийшло спільне розпорядження міського голови і голови районної ради. Термін подання кандидатур від громадських організацій тривав до 12 березня.

До проведення конкурсу на посаду керівника обов’язки генерального директора виконує головний лікар Калуської ЦРЛ Іван Красійчук.

Схожі матеріали за тегами: Калуська ЦРЛ керівник конкурс

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: