Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Конкурсу серед першокласників у школі №2 не буде. Закладу визначили територію обслуговування

Переглядів: 1590

На засіданні виконавчого комітету Калуської міськради, яке відбулося 23 січня, визначили територію обслуговування для СЗОШ №2, тобто вулиці, з яких у школу набиратимуть першокласників.

Оскільки школа №2 – спеціалізована, то дотепер вона набирала школярів у перший клас на конкурсній основі. Проте у новому законі «Про освіту» відбір у перший клас відмінили. Тож у наступному навчальному році конкурсу при зарахуванні першокласників у цей заклад вже не буде, хоча він і надалі залишатиметься спеціалізованим з вивчення іноземних мов.

Про це повідомила під час засідання виконкому начальник управління освіти Калуської міськради Ірина Люклян.

Вона також поінформувала, що з 1 вересня 2018 року усі першокласники навчатимуться за новою програмою, а педагоги, які набиратимуть перші класи, проходитимуть курси підвищення кваліфікації. Наразі в Калуші за новою програмою навчаються два класи у ЗОШ №11. Проте це пілотний проект.

Член виконкому Юрій Погинайко, поцікавився, як у класах влаштовуватимуть відпочинкові зони, які передбачені новим законом, адже місця практично нема.

Заступник міського голови Любов Максимович пояснила, що для цього першим класам доведеться  закупити нові парти, які підходитимуть до занять і форми роботи, передбачених новою програмою.

Фото: Гугл карти

Схожі матеріали за тегами: калуш зош №2

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: