Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Легкоатлети з Калущини здобули на юніорському чемпіонаті України 76 очок

Переглядів: 299

Минулих вихідних, 22 і 23 січня, у Палаці студентського спорту Сумського державного університету відбувся чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні серед юніорів. У змаганнях брали участь 419 спортсменів з 24 областей та Києва.

Збірна Івано-Франківської області, за яку виступали дев’ять спортсменів (п’ять юніорів і чотири юніорки), за підсумками чемпіонату України посіла в загальнокомандному заліку 11 місце, набравши 180 очок. З них 76 очок здобули троє вихованців калуських тренерів з легкої атлетики Миколи Шевчука і Марти Ханенків, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на «Нафтохімік-Калуш».

Зокрема, Юрій Пікулович, який представляв Івано-Франківську СДЮШОР ФСТ «Україна» та посів 5 місце у бігу на 800 метрів і 9 місце у бігу на 1500 м, загалом набрав 34 очки. 16 очок додала в загальну копилку команди області легкоатлетка ДЮСШ управління освіти Калуської міської ради Анастасія Олексин, яка дев’ятою фінішувала в забігу на 1500 метрів і була тринадцятою в забігу на 800 метрів. А 26 очок «заробила» Юлія Луцька за четверте місце, яке посіла в спортивній ходьбі на 5000 метрів. Ця 17-річна спортсменка з Боднарова тепер займається цим видом легкої атлетики в тренерів Христини Юдкіної та Сергія Новака і на чемпіонаті України представляла ШВСМ міста Івано-Франківська.

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: Легкоатлети Калущина юніорський чемпіонат

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: