Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Медикам Калуша, які лікують хворих з COVID-19, з міського бюджету виділили 1,7 млн грн на надбавки

Переглядів: 1535

15 квітня міський голова Ігор Матвійчук вкотре відвідав медичні заклади на території міста, які працюють з пацієнтами із захворюванням або підозрою на COVID-19. Це Калуська районна лікарня, Калуська центральна районна лікарня, Калуська станція екстреної медичної допомоги та Калуський центр надання первинної медико-санітарної допомоги.

Під час спілкування з керівниками установ та медперсоналом міський голова з’ясовував стан забезпечення засобами індивідуального захисту, медикаментами, антисептиками тощо. На сьогоднішній день можна ствердно сказати, що спільними зусиллями місцевої влади та благодійників всі заклади мають в достатній кількості необхідне спорядження та дезінфікуючі матеріали, повідомляє пресслужба Калуської міськради.

Загалом на 16.00 на території  міста та району підтверджено 61 випадок гострих респіраторних захворювань, спричинених COVID-19, 3 з них – летальні.

У пульмонології та відділенні інтенсивної терапії Калуської ЦРЛ - 9 осіб з пневмонією, з них 2 пацієнти з коронавірусною інфекцію та 6 з підозрою на неї.

 В інфекційному та терапевтичному відділеннях Калуської районної лікарні – 49 пацієнтів з пневмонією, серед яких 13 з підтвердженим діагнозом COVID-19, а решта – з підозрою.

З 1 квітня Калуським центром первинної медико-санітарної допомоги взято під спостереження 169 осіб з гострими респіраторними захворюваннями, проведено 288 рентгенологічних досліджень. Медпрацівники Центру здійснюють нагляд за 16 особами із коронавірусним захворюванням, які вже виписані з лікарень і перебувають на самоізоляції.

Задля підтримки медичного персоналу в умовах епідемії Ігор Матвійчук з міського бюджету виділив 1,7 млн грн на надбавки медпрацівникам установ Калуської міської ради, які працюють з пацієнтами з коронавірусною хворобою. Сьогодні ці кошти медики отримають на свої карткові рахунки.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш медики ковід надбавки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: