Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Минулоріч Калуська місцева прокуратура внесла 49 документів реагування

Переглядів: 393

Відповідно до ст. 2 Закону України «Про прокуратуру» однією із функцій прокуратури є нагляд за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян.

Калуською місцевою прокуратурою на цьому напрямку нагляд здійснюється у територіальних відділах поліції, секторах пробації, державній виконавчій та міграційній службах, а також в ізоляторі тимчасового тримання осіб, повідомляє «Калуш ФМ».

З метою усунення виявлених порушень вимог законодавчих актів України, Калуською місцевою прокуратурою упродовж 12 місяців 2020 року внесено 49 документів реагування, які розглянуто та задоволено, виявлені порушення усунено.

Зокрема, при здійсненні нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень – 24 документів реагування, нагляду за додержанням законів при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян – 5 документів реагування та нагляду за додержанням законів при застосуванні заходів впливу за адміністративні правопорушення – 20 документів реагування.

Пріоритетами на цьому напрямку є додержання прав і свобод людини, запобігання катуванням чи нелюдському або такому, що принижує гідність особи поводженню чи покаранню.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: