Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Міська поліклініка оцифровує декларації. Громадян просять не зволікати з подачею оригіналів документів для електронних скан-копій

Переглядів: 3365

У Калуському міському центрі медико-санітарної допомоги йде процес сканування документів та оцифрування декларацій. Громадян, які уклали угоди з лікарями закладу чи бажають це зробити, просять якнайшвидше подати оригінали паспорта та ідентифікаційного кода для електронних скан-копій.

Як повідомив головний лікар центру Михайло Гаврилишин, на 21 травня поліклініка оцифрувала 17 тисяч декларацій. Загалом обслуговуватися у лікарів закладу виявили бажання понад 52 тисячі громадян. Проте при заповненні декларацій вони подавали паперові копії оригіналів документів, а тепер вимагаються електронні варіанти. Тому цим громадянам потрібно прийти повторно і відсканувати паспорт та ідентифікаційний код.   

Адміністрація закладу просить громадян з розумінням поставитися до даної ситуації і знайти час для оцифрування документів, оскільки від цього залежить фінансування, а відтак надання громаді якісних послуг та  функціонування поліклініки.

Великих черг, як було раніше, під кабінетом, де сканують документи, вже нема. Трохи більше людей буває зранку, проте в пообідню пору у черзі зазвичай лише кілька чоловік.

Сканування документів працівники закладу проводять у дві зміни. У міській поліклініці на вул. Б. Хмельницького скан-копії роблять у кабінеті на першому поверсі біля вантажопасажирського ліфта, у філії дитячої поліклініки на вул. Будівельників,3 – у кабінеті завідувача відділу, а на Дзвонарській, 5 –  у реєстратурі.

За словами Михайла Гаврилишина, у день вони готові прийняти до тисячі громадян. У поліклініці працює чотири сканери, у філії на Дзвонарській – два, на Будівельників – один.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш поліклініка декларації

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: