Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Міста і громади вільні від домашнього насильства». У Калуші відбувся семінар з питань запобігання насильству (ФОТО)

Переглядів: 149

У межах партнерства Калуської міської територіальної громади з Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні у проєкті «Міста і громади вільні від домашнього насильства» 17 вересня в конференц-залі центральної бібліотеки ім. Т. Г. Шевченка відбувся семінар-робоча зустріч «Розробка Плану спільних дій з розбудови місцевої системи запобігання та протидії домашньому насильству та гендерно-зумовленому насильству», який надав змогу управлінцям розробити план спільних дій з розбудови системи запобігання домашнього насильства.

Захід проходив під головуванням заступниці міського голови, голови міжвідомчої ради, координатора з питань здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі Надії Гуш, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської міської ради.

Представники Калуського міського центру соціальних служб, служби у справах дітей, управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту, Калуського місцевого центру вторинної правової допомоги, КУ «Центру професійного розвитку педагогічних працівників», Калуського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області, НП «Калуського міського центру первинної медико-санітарної допомоги», ТзОВ «Гудвеллі Україна» проінформували про результати проведеної містом/громадою оцінки системи запобігання та протидії домашньому насильству.

Крім того, мали можливість визначити зони розвитку системи запобігання та протидії домашньому насильству, отримати рекомендації експертів ФН ООН Анни Карпаченкової та Наталії Зимівець щодо розробки системи запобігання та протидії домашньому насильству, визначити комплексний інтегрований підхід до подолання домашнього насильства та спланувати подальші кроки реалізації завдань з розбудови системи запобігання та протидії домашнього насильства.

Захід пройшов продуктивно, присутні ставили запитання та отримували вичерпні, дієві та випробувані часом поради, які обов’язково стануть їм у нагоді.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: